Lucky kitty

lucky kitty

Der Lucky Kitty Trinkbrunnen aus spülmaschinenfestem Sanitär-Porzellan mit 3 verschiedenen Trinkzonen. Absolut kipp- und rutschsicherer Stand, keine. Lesen Sie alle Testberichte zu dem Produkt: Lucky-Kitty Keramik Trinkbrunnen auf bitiba und finden Sie das richtige Näpfe + Tränken für Ihre Katze. Das Lucky-Kitty Katzenfutter ist von höchstmöglicher Qualität. Vom spezialisierten Fleischermeister in enger Zusammenarbeit mit Ernährungsspezialisten und. Habe die anderen Wasserquellen in der Wohnung weggeräumt. Jetzt habe ich den Brunnen etwa zwei Jahre lang und bisher hatte ich noch keine Probleme damit und auch die Pumpe läuft super. Kann ich nur empfehlen. Dass sie was getrunken haben merke ich nur am etwas geringeren Wasserstand, aber optimal läuft das noch nicht. Habe den Brunnen vor kurzem gekauft. WO gibts das heutzutage noch? Und da der Brunnen schön schwer ist macht es auch nichts, dass der Kleine manchmal seine Pfoten darin badet bzw. Sie hat das Auspacken, das Reinigen und Zusammenbauen genau beobachtet. Alles in Allem ein praktischer Brunnen, der hält was er verspricht! Wenn er laut wird, dann habt ihr die Pumpe nicht nach Anleitung sauber gemacht! Dadurch hat das Oberteil keinen Keramik-Kontakt mit dem Unterteil und alles ist flüsterleise. Jetzt haben wir seit einem Jahr den Lucky-Kitty und der ist total leise - es muss allerdings einmal die Woche die Pumpe sauber gemacht werden. Es ist jedesmal ein Geduldsspiel die Pumpe und den Schlauch wieder so zu positionieren das es gut läuft.

Het water uit het bassin is voortdurend in beweging en uw kat kan drinken wanneer hij zelf wil. Deze drinkfontein heeft geen filter vervanging nodig.

Om de noodzakelijke reiniging intervallen van de watervoorziening te verlengen wordt gebruik van de Lucky Kitty Lang haar permanente filter aangeraden.

Dit sponsachtige filter is speciaal ontworpen voor meerdere katten en langharige katten, maar kan uiteraard ook gebruikt worden met korthaar katten.

De lang haar permanente filter beschermt de pomp tegen vuil, haren en voedselresten. Het geeft de pomp ook extra grip, waardoor het geluid van de pomp wordt gereduceerd.

De filter moet minstens een keer per week grondig worden gereinigd of overgoten met kokend water, zodat het schoon en vrij van ziektekiemen blijft.

Een grote ronde siliconen tussenring om de rand van de onderste schaal zorgt ervoor dat beide schalen goed op elkaar aansluiten, waardoor de Lucky Kitty keramische fontein nog stiller is.

De drinkfontein is gemakkelijk te monteren en demonteren en de keramische schalen kunnen gewoon in de vaatwasser. Alle voordelen van Lucky-Kitty drinkfontein op een rijtje: Met 1 slang borsteltje 3 reserve buizen gemaakt van siliconen voedsel veilig weekmakersvrij Werking van de Lucky-Kitty keramische waterfontein: Plaats de pomp in het middelste deel van de onderschaal.

Leidt de kabel van de pomp in de verdieping van de schaal Vul de onderschaal met water Leidt een eind van de slang over de plastic steuntjes naar de uitlaatopening van de bovenste schaal Druk het andere einde van de slang over de uitlaatopening van de pomp Leg voorzichtig de bovenschaal over de onder schaal Steek de stekker in het stopcontact Reiniging van de fontein: De Lucky-Kitty Kattenfontein bestaat uit keramiek en heeft een gelakte oppervlakte met een hoge brandingstemperatuur.

Daardoor is hij, net zoals uw vaatwerk, vaatwasbestendig en uiterst gemakkelijk te reinigen. Als alternatief kan de fontein ook met een natte spons en een zeepbevattend reinigingsmiddel schoongemaakt worden.

Verkalkingen worden het best met huishoudsazijn of in de handel verkrijgbare kalkverwijderaar behandeld. Gelieve hiervoor ook de gebruiksaanwijzing te lezen.

Reiniging van de Pomp: Uw pomp moet een keer per week gereinigd worden. Bovendien kunt u ook regelmatig de siliconen slang veranderen om het water schoon te houden.

Zo verlengt u de levensduur van uw pomp, en uw kat heeft zuiver water. Hele mooie keramieken fontein, goed schoon te houden kan ook in de vaatwasser!

Na jarenlang met veel plezier de Cat Mate Drinkfontein 2 l gebruikt te hebben wilde ik in mijn nieuwe huis overstappen op een drinkfontein dat niet van plastic was vriendelijker voor milieu.

Echter heb ik na een moeizame installatie van deze fontein direct spijt. Wanneer je hem iets te vol doet loopt het water er aan de zijkant uit over de vloer Er blijft onderin de fontein geen poeltje water staan.

Tevens is de bak erg groot en zwaar, waardoor deze lastig te hanteren is Hoge verwachtingen na al die positieve reviews.

Maar water verschonen is een crime. Het pompje moet keer op keer anders gezet worden omdat er een knik in de slang zit.

Je moet het pompje telkens net weer even anders vast drukken terwijl ondertussen het water naast de bak loopt. Waarom geen vaste plek voor de pomp?

Waarom is de voorkant niet lager zodat daar ook echt een laagje water is waar ze van kunnen drinken? Nu moet het water zo hoog in de bak dat het er zowat overheen loopt.

Dit is mijn 3e fontein , vul hem elke keer bij met afgekoeld gekookt water. Maak hem zelde helemaal schoon ,geen last van kalk, brommen etc.

Katten vinden het fijn. Hij blijft er netjes uitzien. Beter dan de plastic varianten. Zwaarte vind ik een pluspunt ze kunnen op de rand gaan staan zonder dat die omslaat.

Al met al een aanrader , elke week helemaal schoon poetsen hoeft niet dus dan is het ook niet al te veel werk omdat af en toe eens te doen.

De mijne bij het schoonmaken tegen het keukenblad gestoten en daardoor een scheurtje ontstaan. Maar voor mij geen nieuwe. Waterdoorvoer wordt vrij snel minder snel last van kalk hier dus ligt niet helemaal aan het pompje doordat de capaciteit maar net voldoende is voor het pompje.

Om iets anders te proberen dan een fontein van kunststof, deze fontein aangeschaft. Hij werkt goed maar ik vind hem niet praktisch in gebruik.

Hij is zwaar, filter verstopt redelijk snel en ik vind hem niet snel schoon te maken door het ontwerp. Zodra er ook maar iets verstopt zit maakt hij herrie en dit gebeurt sneller dan bij de Catmate.

Ik ga dus toch nog weer een andere fontein proberen. Ik had deze drinkfontein gekocht, omdat hij heel stil zou zijn, maar dat valt tegen.

De pomp maakt een brommend geluid. Dat zou nog toevallig aan deze pomp kunnen liggen toevallig een slecht product.

Daarnaast valt het water klaterend naar beneden en hoor je het duidelijk in het gat onderin vallen. Dat geluid is veel harder dan ik had verwacht, en ik vond het behoorlijk storend.

Dus ik heb het product geretourneerd. Dit is de beste drinkbak die we ooit gekochr hadden voor de katten. Werkt perfect, mooi formaat, mooi design, erg stil.

De katten zijn dol op deze drinkbak! Een dikke 10 plus! Is het geld echt waard! Leuke fontein met verschillende drinkstralen maar zwaar materiaal en gedoe met darmpje om te reinigen.

Ik heb deze fontein al enkele jaren. Ideaal voor grote wilde katten maine coon en Noorse boskat. Ik moet nu voor 2de keer nieuw pompje bestellen maar ja na een jaar is het volgens mij wel normaal dat deze wat kracht verliest.

Vroeger zette ik een grote kom water maar dat eindigde altijd in een waterfeestje bij de katten met de fontein kunnen ze dus enkel drinken en niet de hele berging onder water zetten.

Eerst hadden we de catemate. Dus echt een aanrader! De poezen drinken er graag uit en hij staat netjes, maar het ontwerp is onhandig.

Hij is best groot en erg zwaar. Het waterreservoir zit verborgen onder de bovenste helft met de "helling". Daardoor kun je niet zien tot hoever je moet bijvullen.

Hij loopt ook niet meteen over omdat het water er heel langzaam uit sijpelt, dus je ziet pas veel later dat je er teveel in hebt gedaan. Het slangetje is heel lastig te bevestigen en het moet precies goed zitten om de fontein goed te laten doorstromen.

Stekker uitgetrokken en de dag nadien na het deksel een beetje verzet te hebben, werd het ding geruisloos! Snel eventjes het darmpje eraf gehaald en het er DIEP opgestoken, wat vlotjes ging, een straal van zeker 4 cm!!!

Kat vond het helemaal te gek! Ik had voordien de Hagen Catit drinkfontein, maar was hier eigenlijk niet heel tevreden van: Deze drinkfontein is helemaal het tegenovergestelde.

Het in elkaar steken is het enige wat iets moeilijk is, maar dat valt best goed mee. Na een paar keer heb je het in je vingers.

Op het plaatje bij dit product zie je een waterstroom die tenminste 4 cm breed is maar die van ons is maar maximaal 1 cm breed.

Wij hebben het product terug gestuurd. Kat is blij met de fontein, haar bediende niet! Regelmechanisme voor dit werkt NIET! Koop vandaag nog een andere.

Wat een prachtige drinkfontein maar na een dag was de lol er voor ons al af. Het snoer van de pomp is zo dun die is met 1 bijt doorgebeten door een speelse kat.

Nu weer 20 euro uitgeven voor nieuwe pomp en dan maar extra beveiliging om snoer. Onze maine coons genieten er van!

De drinkfontein is makkelijk in elkaar te zetten en wanneer je bij het schoonmaken, het plastic buisje uit de pomp haalt, en dus de slang aan de kunstof connectoren laat zitten,is het schoonmaken en dus ook het in elkaar zetten , een makkie!

Mijn kater had hem dezelfde dag al door en drinkt er nu regelmatig van! Ik heb deze fontein nu een maand in huis. De kat blij omdat ze altijd stromend water heeft, ik blij omdat de kans op omvallen nihil is, hij is zeer makkelijk en snel schoon te maken en te vullen en je hoort hem nauwelijks.

Een aanrader wat mij en de kat betreft! Door een recente blaasontsteking van onze kat recent toch besloten een fontein aan te schaffen.

Hij is prima in elkaar te zetten en onze kat had m snel door. Hij drinkt er meer uit dan het gewone bakje dus doel behaald! De fontein maakt vrijwel geen geluid en ziet er mooi en degelijk uit.

Ook de enige van keramiek, ook dik pluspunt. Een ander voordeel is dat je niet, zoals bij de meeste fonteinen, om de twee weken het filter hoeft te vervangen; scheelt uiteindeljk in kosten.

Aanrader wat mij betreft! Ik heb eerder een plastic fontein gehad maar die was na jaren gebruik aan vervanging toe. Na Lang wikken en wegen ,want goedkoop is deze niet, heb ik uit einddelijk deze aangeschaft.

Ik vind, in tegenstelling tot andere beoordelingen dat het een goed fonteintje is. En ,nee, het motortje van het pompje maakt niet veel geluid.

De eerste paar dagen controleerde ik regelmatig of het pompje het nog wel deed zo stil is dat ding. Dus om een lang verhaal kort te maken: We kregen een poes van 3 jaar in huis die niets liever deed, dan uit een stromende kraan te drinken.

Altijd op de aanrecht zeuren. Toen ik deze drinkfontein zag, was ik verkocht. Na enig argwaan, drinkt onze poes er met plezier uit.

Het is een mooie fontein. Om schoon te maken, gooi ik een flinke scheut azijn bij het water. Laat hem zo een half uurtje sdoorstromen en spoel hem daarna goed uit.

Hij blijft mooi schoon. Maakt dan ook veel lawaai als het niet juist zit. En om de goede werking te behouden moest ik hem om de 3dagen schoonmaken.

Hij staat dus nu stof te happen in ons tuinhuis. Ik heb enorm spijt van mijn aankoop. Mijn 2 ragdolls vinden het maar niks en drinken er niet uit.

Het design is mooi maar daar is dan ook alles mee gezegd. Onhandig om schoon te maken en het nadien terug in elkaar te zetten. Als het slangetje niet goed zit maakt het veel lawaai en stroom het water niet goed.

Heb het terug ingepakt en staat stof te vergaren in de kast. Na het aansluiten en plaatsen, gelijk door de katten in gebruik genomen.

Maakt bijna geen geluid. Een keramische fontein is het beste voor katten. Plastic houdt geuren vast, waardoor een kunststof fontein vroeg of laat uit de gratie raakt.

Ik wilde dus per se deze, het enige model keramisch dat Zooplus heeft. Ik heb het teruggestuurd. Wat een onding om in elkaar te zetten na het vullen.

Rotzooi met water overal. Ik heb deze fontein aangeschaft voor mijn kat omdat hij problemen kreeg met zijn blaas en extra moet drinken.

Het is een goeie keuze geweest om aan te schaffen. Ook al is het duur. Het is dwz beter dan plastik. Door de grote filter die je er bij kan kopen is de pomp extra stil omdat die daar ook in klemt.

Ik hoor hem bijna niet. Als je hem goed vult dan hoor je niks. Die pomp mag nooit droog staan. Dan hoor je hem en gaat snel kapot. Dus zorg er goed voor dat hij altijd goed gevuld is.

Nadeel is dat slangetje iets te kort is om het makkelijker te monteren en dekseltje van pomp is niet handig, is prigel werk. Maar verder een super fontein is het.

Een echte aanrader, is zijn geld dubbel en dwars waard. Mijn katten hebben er een paar dagen tot een week er over gedaan tot ze er gewend aan zijn en er van drinken.

En wat ik eerder las over dat het lang duurde voor het water kwam is niet zo bij mij gegaan, bij mij ging het meteen lopen.

Volgens mij zat slangetje niet goed bij de anderen, is bij mij ook even geweest, ik herkende het meteen Dat probleem. De waterbak stond met ongeveer 5 minuten.

De kat had ook nog5 minuten nodig maar had hem gelijk goedgekeurd. Soms drinkt hij uit het fonteintje en soms uit het water wat onderin blijft staan.

Had hier gelezen dat hij lastig in elkaar te zetten was maar dat was geen probleem. Alleen op de webstie staat eerst goed reinigen en dat staat niet in de gebruiksaanwijzing.

Verder een waterbak die het geld waard is en die ook bijna geen geluid geeft. Ik heb heel goed alle commentaren gelezen en uiteindelijk vanwege de uitstraling en materialen toch maar besloten om hem te bestellen.

Het ontwerp is echt prachtig. Eenvoudig en keramiek is ook beter dan het plastic. Het was even uitzoeken hoe je de grootste waterstraal krijgt inclusief het langhaar filter.

Dus het in elkaar zetten nam toch wel wat tijd in beslag. Ik heb hem nu 1 dag staan en de katten snappen het nog niet helemaal. Heb er voor de zekerheid nog even een los kommetje met water bij gezet, zodat ze er rustig aan kunnen wennen.

Maar ze zijn er wel heel nieuwsgierig naar. Ik vind alleen 1 ding een nadeel en dat vond ik hier bij de reacties nergens anders terug.

Er zit alleen water in de drinkfontein als hij aangesloten is in het stroom. Als de stroom uitvalt, blijft er geen water in de drinkfontein over.

En dat had ik bij de vorige fontein wel. Voor de rest vind ik hem heel stil! Moeilijk schoonmaken, pomp snel verstopt, doet het vaak niet en dan ineens weer wel, en totaal onhandelbaar.

Nadat mijn kater regelmatig blaasonsteking had ben ik opzoek gegaan naar een waterfontein. Hij is stil wat ik belangrijk vind hij staat namelijk in de woonkamer hij is makkelijk schoon te maken, en hij is zeer stevig.

Ik heb ook nog een Main Coon die graag met zijn pootjes in het water mag spelen dus catproof is ook niet onbelangrijk wil je een waterballet voorkomen.

Het is een iets duurdere drinkfontein maar dat is hij meer dan waard. Ik kan hem echt iedereen aanraden!! Na meer dan een jaar deze fontein te hebben staan, heb ik hem nu weggenomen.

Mijn katten willen er absoluut niet van drinken. Nochtans vind ik deze fontein super van kwaliteit. Het pompje werkt nog steeds geruisloos, na 1,5 jaar.

Spijtig, maar voor mijn katten absoluut geen succes. Dit fonteintje heb ik reeds twee jaar in huis en de katten kunnen het niet uit mekaar halen, wat met die plastic fonteintjes wel zo was.

Het is zeer gebruiksvriendelijk, oogt mooi en de katten drinken er vlekkeloos uit. De grote pluspunten zijn: Mijn twee Maine Coons zijn heel inventief op dat gebied.

Ik weet dat keramisch beter is dan plastic voor katten. Ik had me enorm verheugd op deze fontein, maar na 2 weken ben ik er totaal op afgeknapt.

Wat een onding voor de eigenaar! Ik ben buitengewoon ontevreden met dit product. De pomp is niet erg sterk, het water loopt niet goed door, je kunt niet zien aan de buitenkant of er genoeg water in zit, als je er teveel in doet loopt het over, het schoonmaken en in elkaar zetten duurt een half uur omdat het elke keer met die draad en buis niet goed zit, al met al ben ik enorm teleurgesteld.

Ik heb hier zoveel geld voor betaald, om een goede keramische fontein te hebben, en nu voldoet dit product niet. Ik ga weer terug naar de Cat it en daar baal ik heel erg van, ik wil geen plastic gebruiken voor mijn katten.

Ik kijk reikhalzend uit naar een keramische fontein met een goed ontwerp! Plastic houdt geuren vast en dat is voor een kat vaak heel onaangenaam.

Dit is ook de reden dat een plastic drinkfontein wordt afgeraden. Beter is het een keramische te kiezen. De wekaminen in plastic zouden hier de oorzaak van kunnen zijn.

Beter is het dus te kiezen voor porseleinen bakjes en schaaltjes. Om die reden heb ik de keramische drinkfontein besteld. En wat een mooi ding, hartstikke groot!

Heel belangrijk voor mij: Ik denk dat mijn katten hier jarenlang plezier van zullen hebben! Heel erg tevreden met deze stille en makkelijk schoon te maken drinkfontein.

Mijn 4 coons drinken er graag uit, en wat fijn is, ze maken er geen waterballet meer van. Ook ons kitten drink meteen heel goed eruit, ik kan het iedereen aanraden.

Het permanent langhaar filter is zeer handig!! Wij vinden het een superprodukt. Heb deze nu toch al meer dan een jaar en vind deze juist heel gemakkelijk om te reinigen.

Ik gebruik gewoon cilit bang, die ik in een spray overgiet en spuit de ganse fontein ermee in. Ook binnen in het pompje spuiten en wrijf alles goed in met een sponsje en laat 10 minuten staan.

Ook het pompje heel goed en lang doorspoelen met stromend water en hij is zo clean als iets. Door dit produkt hoef je niet met allerlei borsteltjes in het pompje te frutselen.

Motiveert zo ook mijn poezen om te drinken wanneer ze de fontein horen aanslaan. Ik heb hem nu 2 maanden staan en voor mezelf heel tevreden.

Geen herrie, makkelijk schoon te maken.. Maar ja, mijn 2 katten weigeren eruit te drinken. Ze hebben het een paar keer geprobeerd, maar nu drinken ze gewoon weer uit het gewone drinkbakje en wordt de fontein totaal genegeerd.

Een mooi product, onze katten dronken er graag uit, maar de rubber voetjes van het pompje zijn een hel. Ze laten snel los en zijn dan niet meer goed vast te zetten.

Resultaat is dat de zaak herrie begint te maken en je bezig blijft met het pompje. Dus een goed product, maar het waardeloze pompje we hebben er meerdere gehad heeft er inmiddels voor gezorgd dat de drinkbak ongebruikt weer in de kast staat.

Een product is zo goed als haar zwakste schakel. Ik zou niemand deze drinkfontein aanbevelen: Reden is het pompje. Prachtige fontein, mooie grootte en eenvoudig schoon te maken.

Hij staat nu bijna een week in huis, maar mijn twee katten willen er helaas niet uit drinken.. Hopelijk komt dit nog. We hebben deze drinkfontein nu 1 jaar.

Onze main coon maakte er voorheen altijd een rommel van en overal lag water. Sinds we deze drinkbak hebben gebeurt het niet meer!

Al een aantal jaren in gebruik. Makkelijk schoon te houden vaatwasser en stil. De katten drinken er graag uit.

Heb er al veel geprobeerd en ben met deze erg tevreden! Handig schoon te maken en de katten en zelfs de honden drinken niet meer uit een normale waterbak.

Misschien een tip voor veel mensen die zeggen dat hij herrie maakt ik vul hem wel elke dag bij. Als hij geluid maakt staat hij ver onder het water peil en als je dit veel doet gaat je pompje kapot.

Ben zeer tevreden over dit product ik wil geen andere meer!!!! Initieel waren we enigszins teleurgesteld in deze fontein vanwege de klachten die je hier overal wel hoort: Vroeger moesten we 4x per dag een nieuw drinkbakje geven, met het 1e pompje elke dag en nu slechts om de week.

Maar het moet wel dagelijks worden bijgevuld! Voorzichtig begin, maar met enige aanpassingen erg goed product. Het ziet er leuk uit, maar wat ik wel jammer vind, is het feit, dat als ik em bijvul,ik niet precies weet wanneer ik moet stoppen.

Zodoende stroomt het water er hier meestal overheen. Er kan dus maar een heel klein bodempje water onderin staan, waar een kat wat zou kunnen drinken.

Het was mooi geweest, als ie ietsje dieper was geweest, zodat er wat meer water in had kunnen staan. Niet elke kat hoeft stromend water.

En ja, het schoonmaken vind ik ook omslachtig temeer daar het dagelijks moet. Kortom, ben er niet echt weg van. Aanvulling op mijn commentaar: Met een pijpenrager is het slangetje prima schoon te houden!

Dit had ik al ontdekt bij mijn koffie apparaat. Wat als eerste opvalt is dat de pomp superstil is. Geen contactgeluiden zoals bij veel andere fonteinen wel het geval is.

De fontein is degelijk vormgegeven en uitnodigend om van te drinken. Alleen slangetje en pomp zijn van plastic. En op de pomp zit een kwaliteitskeurmerk.

Geruststellend voor mijn kat die overgevoelig blijkt te zijn voor plastic. Ja, de enige kanttekening is dat ik de bak minimaal 1x per week helemaal moet schoonmaken, maar omdat dit voor het welzijn van mijn dierenvrienden is, heb ik dat graag voor hen over.

De fontein is aan de prijs, maar ritjes naar de dierenarts zijn kostbaarder dan deze eenmalige investering. Had ik hem maar eerder aangeschaft.

Door nu de eerder gekochte kunststof fontein te vervangen ben ik juist extra duur uit. Als het bevalt vervang ik de 2 andere kunststof drinfonteinen ook voor deze Lucky Kitty.

Ik heb 2 Maine Coons die gek op water zijn. Zij hebben het dan ook voor elkaar gekregen om de vorige fontein de cat mate te slopen.

Hier werd de bovenkant afgemept en de blauwe filtertjes er uitgetrokken en de rest van het water er uit geschept waardoor ik elke ochtend een aqua mundo in mijn gang aantrof.

Ondanks een aantal negatieve commentaren heb ik hem toch aangeschaft en daar heb ik toch nu toe geen spijt van.

Voordelen voor mij zijn dat ze niet meer in het water kunnen scheppen, spetteren en staan. De hele waterbak is zo zwaar dat ze hem niet meer kunnen verslepen of de bovenkant er af kunnen halen.

Dus hier eindelijk een droge vloer. Mijn katten drinken ook uit deze fontein erg goed. Wat alleen jammer is is dat ze graag vanaf een straaltje mogen drinken en dat is nu niet meer mogelijk.

Ook heeft deze fontein geen filters waardoor er snel vuil in het water en in het pompje komt. Het verschonen is even een karweitje, maar alles is wel goed schoon te maken en te krijgen.

Bij mij is hij ook heel erg stil. Als hij bromt haal ik even de slang van het pompje en laat hem dan even lopen totdat alle lucht er uit is.

Vervolgens is hij weer helemaal stil. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! We zijn niet echt tevreden over de fontein, je moet hem constant uitwassen want het water ziet al vuil na een dag.

De filter loopt heel snel droog en het buisje is amper te reinigen.. Jammer genoeg weigeren ons katten uit een gewoon kommetje te drinken dus zijn we verplicht van een fontein te hebben..

We hebben ook een cat-it, die doet zijn werk beter maar onze katten zijn gevoelig aan plastiek: In het begin waren we erg tevreden met de fontein, maar nu allesbehalve.

De drinkfontein is nu 9 maanden in ons bezit. Zodra het pompje vies wordt ook al zijn het maar een paar haren begint het pompje erg te brommen.

Een van de zuignapjes van het pompje heeft losgelaten en deze krijgen we niet goed vast, waardoor het pompje steeds schuin gaat staan en NOG meer lawaai maakt!

We zijn dan ook meerdere keren per dag aan het dweilen. Wij gaan maar weer terug naar een normale drinkbak Ook maakt hij erg snel geluid als het water beneden een bepaalde hoogte komt, wat erg irritant is.

Daarbij loopt hij bij mij af en toe over. Ik heb hem sinds kort maar op een dienblad staan, want anders staat heel de vloer blank.

Waar het aan ligt weet ik niet, want ik doe niks anders dan normaal en toch ligt al het water naast de fontein.

Vaatwasserbestendig is wel fijn! Al met al blij met de aankoop. I have two fountains at home from different types and I wish both were this one.

It is very silent, easy to clean and the cats really love it! Zwaar, wordt dus niet omgegooid! Keramiek waardoor hun veel beter en makkelijker schoon te maken is dan plastic.

Even wennen dat je de pomp goed plaats waardoor het slangetje niet knikt. Makkelijk bij te vullen. Ik heb hem net filter ivm de langere haren van onze kat.

Wekenlang getwijfeld om deze fontein te kopen vanwege de reviews over ingewikkelde montage. Eerst op YouTube gezocht op "lucky kitty fontein" daar stond een Duits filmpje van 8.

Zag er zo simpel uit, dat ik fontein gekocht heb. En inderdaad, kind kan de was doen. Echt zo makkelijk en water bijvullen gewoon schaal open maken, oude water eruit, schaal onder de kraan en klaar.

Bijvullen is 1 minuut werk en montage 5 minuten of zo. Volgens mij is hem kapot geleverd hier. Lekt langs alle kanten En de extra langhaarfilter die ik had besteld zit er niet bij.

Mailtje verstuurd maar vraag me toch af wanneer ik hierop antwoord. Ik heb deze inmiddels al een hele tijd in gebruik en het is een degelijk en eenvoudig fontein.

Bijvullen wordt vaak als onhandig genoemd? Niets zo handig als gewoon bovenin het water te gieten. Zodra je ziet dat het water niet allemaal meer wegloopt ofwel het gaatje net onder water blijft staan dan zit ie vol.

Gemakkelijker kan haast niet. Uitstroom is niet voldoende? Regelplaatje op de pomp eraf halen en slangetje misschien geknikt.

Pompje dus iets verplaatsen. Ik kan deze zeker aanbevelen. Onze katten vinden het stromende water niet perse een plus merk ik. Een andere grote schaal is ook prima.

Ik vind deze schaal eigenlijk te zwaar om makkelijk te hanteren, er moet behoorlijk wat water in. Onze katten drinken er niet veel uit, dus ik vind het uiteindelijk voor ons niet geschikt.

Een stenen bak is prettig. Even de instructies opvolgen, maar ik als vrouw!! Bijvullen doe ik gewoon zonder de deksel op te tillen, prima.

Katten lopen er zelfs voor om om uit deze bak te drinken!! Schoonmaken is eerst even wennen, daarna prima. Stil, stevig, geen plastic lichtgewicht dus kwaliteit.

Mijn mening over minpunten uit andere reviews volgen. Kat drinkt er niet uit: Bijvullen water niet zichtbaar: Heel blij met deze waterreiniger.

Alle stof blijft onderin de bak door het prima werkende filtersysteem. Mijn Maine Coon is een fanatieke waterschepper. Heb verschillende dingen gedaan om dit op te lossen.

Sinds dit fonteintje heeft mijn Coon geen behoefte meer om als een dolle hond te scheppen. Dit had ik eerder moeten doen!

Mooie drinkfontein welke de kat niet kan omver trekken. Helaas geen nederlandse beschrijving in de verpakking. Ondanks de vele verhalen had ik hem snel in elkaar.

Je ziet niet hoeveel water er nog in zit maar dit us geen probleem. Qua geluid is de zachte brom zeer acceptabel te noemen. Concluderend ben ik er blij mee!!

Ik heb twee fonteinen, een van ferplast Vega, die ze hier niet verkopen en deze. Ik moet zeggen juist vanwege de keramieke afwerking een makkelijk schoon te houden fontein.

Top is het schuimfilter dat je erbij moet kopen voor langharige katten. Dat sluit echt goed haren en rommel weg en verlengt daarmee de levensduur van de pomp.

Ik lees dat velen het installeren gedoe vinden maar dat is een kwestie van handigheid. In het begin leek het een fijne drinkbak.

Maar ik kreeg de straal bij lange na niet zo breed als of op de foto. Verschonen is een helse klus, wij zijn altijd een paar minuten bezig om het slangetje weer goed te bevestigen zonder dat ie los schiet of helemaal geen straal meer geeft.

Even snel water bij vullen is ook moeizaam, je ziet namelijk pas nadat je de schaal van de plek haalt dat het is overgelopen tenzij je echt zwaar er over heen gaat.

Katten vinden het verder wel fijn drinken. Maar zeer, zeer, zeer onvriendelijk in gebruik. Bij ons gaat ie er na naar een paar maanden toch maar uit.

Wij hadden ook een anti haar filter erbij gekocht, dit bleek gewoon een plastic spons te zijn die je er in kon zetten, sloot niet volledig af.

Na 1 week niet verschonen stinkt het daarbij ook onwijs. Mijn kat trok andere plastic fonteinen om, maakte de filters stuk met zn nagels en zorgde voor veel water op de grond er omheen.

Zelfs de grootste plastic fonteinen trok hij stuk Deze is zwaar, zitten geen openingen in waar hij met zn poten bij of in kan en het is helemaal droog op de vloer.

Bijvullen gaat makkelijk want zodra je onderaan geen water meer ziet moet je het een beetje bijvullen. Dus echt een aanrader! De poezen drinken er graag uit en hij staat netjes, maar het ontwerp is onhandig.

Hij is best groot en erg zwaar. Het waterreservoir zit verborgen onder de bovenste helft met de "helling". Daardoor kun je niet zien tot hoever je moet bijvullen.

Hij loopt ook niet meteen over omdat het water er heel langzaam uit sijpelt, dus je ziet pas veel later dat je er teveel in hebt gedaan.

Het slangetje is heel lastig te bevestigen en het moet precies goed zitten om de fontein goed te laten doorstromen.

Stekker uitgetrokken en de dag nadien na het deksel een beetje verzet te hebben, werd het ding geruisloos!

Snel eventjes het darmpje eraf gehaald en het er DIEP opgestoken, wat vlotjes ging, een straal van zeker 4 cm!!! Kat vond het helemaal te gek!

Ik had voordien de Hagen Catit drinkfontein, maar was hier eigenlijk niet heel tevreden van: Deze drinkfontein is helemaal het tegenovergestelde.

Het in elkaar steken is het enige wat iets moeilijk is, maar dat valt best goed mee. Na een paar keer heb je het in je vingers. Op het plaatje bij dit product zie je een waterstroom die tenminste 4 cm breed is maar die van ons is maar maximaal 1 cm breed.

Wij hebben het product terug gestuurd. Kat is blij met de fontein, haar bediende niet! Regelmechanisme voor dit werkt NIET!

Koop vandaag nog een andere. Wat een prachtige drinkfontein maar na een dag was de lol er voor ons al af. Het snoer van de pomp is zo dun die is met 1 bijt doorgebeten door een speelse kat.

Nu weer 20 euro uitgeven voor nieuwe pomp en dan maar extra beveiliging om snoer. Onze maine coons genieten er van! De drinkfontein is makkelijk in elkaar te zetten en wanneer je bij het schoonmaken, het plastic buisje uit de pomp haalt, en dus de slang aan de kunstof connectoren laat zitten,is het schoonmaken en dus ook het in elkaar zetten , een makkie!

Mijn kater had hem dezelfde dag al door en drinkt er nu regelmatig van! Ik heb deze fontein nu een maand in huis. De kat blij omdat ze altijd stromend water heeft, ik blij omdat de kans op omvallen nihil is, hij is zeer makkelijk en snel schoon te maken en te vullen en je hoort hem nauwelijks.

Een aanrader wat mij en de kat betreft! Door een recente blaasontsteking van onze kat recent toch besloten een fontein aan te schaffen.

Hij is prima in elkaar te zetten en onze kat had m snel door. Hij drinkt er meer uit dan het gewone bakje dus doel behaald!

De fontein maakt vrijwel geen geluid en ziet er mooi en degelijk uit. Ook de enige van keramiek, ook dik pluspunt. Een ander voordeel is dat je niet, zoals bij de meeste fonteinen, om de twee weken het filter hoeft te vervangen; scheelt uiteindeljk in kosten.

Aanrader wat mij betreft! Ik heb eerder een plastic fontein gehad maar die was na jaren gebruik aan vervanging toe. Na Lang wikken en wegen ,want goedkoop is deze niet, heb ik uit einddelijk deze aangeschaft.

Ik vind, in tegenstelling tot andere beoordelingen dat het een goed fonteintje is. En ,nee, het motortje van het pompje maakt niet veel geluid.

De eerste paar dagen controleerde ik regelmatig of het pompje het nog wel deed zo stil is dat ding. Dus om een lang verhaal kort te maken: We kregen een poes van 3 jaar in huis die niets liever deed, dan uit een stromende kraan te drinken.

Altijd op de aanrecht zeuren. Toen ik deze drinkfontein zag, was ik verkocht. Na enig argwaan, drinkt onze poes er met plezier uit. Het is een mooie fontein.

Om schoon te maken, gooi ik een flinke scheut azijn bij het water. Laat hem zo een half uurtje sdoorstromen en spoel hem daarna goed uit.

Hij blijft mooi schoon. Maakt dan ook veel lawaai als het niet juist zit. En om de goede werking te behouden moest ik hem om de 3dagen schoonmaken.

Hij staat dus nu stof te happen in ons tuinhuis. Ik heb enorm spijt van mijn aankoop. Mijn 2 ragdolls vinden het maar niks en drinken er niet uit.

Het design is mooi maar daar is dan ook alles mee gezegd. Onhandig om schoon te maken en het nadien terug in elkaar te zetten. Als het slangetje niet goed zit maakt het veel lawaai en stroom het water niet goed.

Heb het terug ingepakt en staat stof te vergaren in de kast. Na het aansluiten en plaatsen, gelijk door de katten in gebruik genomen.

Maakt bijna geen geluid. Een keramische fontein is het beste voor katten. Plastic houdt geuren vast, waardoor een kunststof fontein vroeg of laat uit de gratie raakt.

Ik wilde dus per se deze, het enige model keramisch dat Zooplus heeft. Ik heb het teruggestuurd. Wat een onding om in elkaar te zetten na het vullen.

Rotzooi met water overal. Ik heb deze fontein aangeschaft voor mijn kat omdat hij problemen kreeg met zijn blaas en extra moet drinken. Het is een goeie keuze geweest om aan te schaffen.

Ook al is het duur. Het is dwz beter dan plastik. Door de grote filter die je er bij kan kopen is de pomp extra stil omdat die daar ook in klemt.

Ik hoor hem bijna niet. Als je hem goed vult dan hoor je niks. Die pomp mag nooit droog staan. Dan hoor je hem en gaat snel kapot.

Dus zorg er goed voor dat hij altijd goed gevuld is. Nadeel is dat slangetje iets te kort is om het makkelijker te monteren en dekseltje van pomp is niet handig, is prigel werk.

Maar verder een super fontein is het. Kitty - Ethnic Cheerleader Part 1 18 min - 14,, hits. Kitty has a tight pussy 27 min - , hits. Cute little kitty getting her pussy licked 15 min - , hits.

Metro - Size Matters 04 - Full movie min - , hits. KittiCum 3 min - 43, hits. Naughty Asian girl gorges on massive cock 5 min - 2,, hits.

Kitty Loves Creampie 23 min - , hits - p. Kitty is so tiny 19 min - 1,, hits. Kitty Yung Fucked Hard 14 min - 3,, hits.

Kitty Jung - Teen likes interracial hardcore 23 min - 1,, hits. Kitty took on this rod 23 min - , hits. Kitty Yung in perfect fuck kitty jung 3 min - , hits.

Tiny Little Kitty Jung is seduced by a mature lesbian 8 min - 18, hits. Lili got with Kitty 16 min - , hits.

VT 05 22 min - , hits. Asian babysitter gets hardcore fucked 5 min - 2,, hits. COM 2 min - 8,, hits. Je moet het pompje telkens net weer even anders vast drukken terwijl ondertussen het water naast de bak loopt.

Waarom geen vaste plek voor de pomp? Waarom is de voorkant niet lager zodat daar ook echt een laagje water is waar ze van kunnen drinken?

Nu moet het water zo hoog in de bak dat het er zowat overheen loopt. Dit is mijn 3e fontein , vul hem elke keer bij met afgekoeld gekookt water.

Maak hem zelde helemaal schoon ,geen last van kalk, brommen etc. Katten vinden het fijn. Hij blijft er netjes uitzien. Beter dan de plastic varianten.

Zwaarte vind ik een pluspunt ze kunnen op de rand gaan staan zonder dat die omslaat. Al met al een aanrader , elke week helemaal schoon poetsen hoeft niet dus dan is het ook niet al te veel werk omdat af en toe eens te doen.

De mijne bij het schoonmaken tegen het keukenblad gestoten en daardoor een scheurtje ontstaan. Maar voor mij geen nieuwe. Waterdoorvoer wordt vrij snel minder snel last van kalk hier dus ligt niet helemaal aan het pompje doordat de capaciteit maar net voldoende is voor het pompje.

Om iets anders te proberen dan een fontein van kunststof, deze fontein aangeschaft. Hij werkt goed maar ik vind hem niet praktisch in gebruik.

Hij is zwaar, filter verstopt redelijk snel en ik vind hem niet snel schoon te maken door het ontwerp. Zodra er ook maar iets verstopt zit maakt hij herrie en dit gebeurt sneller dan bij de Catmate.

Ik ga dus toch nog weer een andere fontein proberen. Ik had deze drinkfontein gekocht, omdat hij heel stil zou zijn, maar dat valt tegen.

De pomp maakt een brommend geluid. Dat zou nog toevallig aan deze pomp kunnen liggen toevallig een slecht product. Daarnaast valt het water klaterend naar beneden en hoor je het duidelijk in het gat onderin vallen.

Dat geluid is veel harder dan ik had verwacht, en ik vond het behoorlijk storend. Dus ik heb het product geretourneerd. Dit is de beste drinkbak die we ooit gekochr hadden voor de katten.

Werkt perfect, mooi formaat, mooi design, erg stil. De katten zijn dol op deze drinkbak! Een dikke 10 plus! Is het geld echt waard! Leuke fontein met verschillende drinkstralen maar zwaar materiaal en gedoe met darmpje om te reinigen.

Ik heb deze fontein al enkele jaren. Ideaal voor grote wilde katten maine coon en Noorse boskat. Ik moet nu voor 2de keer nieuw pompje bestellen maar ja na een jaar is het volgens mij wel normaal dat deze wat kracht verliest.

Vroeger zette ik een grote kom water maar dat eindigde altijd in een waterfeestje bij de katten met de fontein kunnen ze dus enkel drinken en niet de hele berging onder water zetten.

Eerst hadden we de catemate. Daar zijn ze zot van. Wou nog een 2de dus bestel de deze. Onze katten drinken amper van deze en constant van de catemate heb ze al van plek gewisseld maar dat maakte geen verschil.

Nu vind ik ook dat die langhaarfilter blijft stinken ookal spoel ik die wekelijks af met kokend water. Doe ik iets verkeerd? Persoonlijk voor ons en mijn 4 rakkers een miskoop geweest: Ik heb hem nu een paar maanden.

Hij geeft geen hoge straal maar dat hoeft ook niet. In het begin was hij stil, maar nu blijft hij wel zoemen.

Lucky kitty - good information

Naja, die Optik ist wohl Geschmackssache: Er macht keinerlei Geräusche und das Aufbauen war einfach. Ich staune, dass da kein Ersatzschlauch dabei ist! Leider wird er von meinen beiden Heute habe ich es wie empfohlen grundgesäubert und festgestellt, dass die Oberschale leider schon zwei heftige Risse und Macken hat.

kitty lucky - congratulate, this

Diese Prozedur muss mindestens zweimal die Woche wiederholt werden und ist mit der Zeit schon etwas lästig. Ernährung Trockenfutter Nassfutter B. Meine Mieze hat ihn in der ersten Woche überhaupt nicht beachtet, aber jetzt ist er nicht mehr wegzudenken. Da dieser Brunnen immer bis zum Rand voll gemacht werden muss, ist der Weg vom Wasserhahn ins Wohnzimmer ein feuchter Ich wusste vorher gar nicht, das Katzen kein stehendes Wasser trinken Fazit: Jedoch durfte auch ich nach der Zeit bemerken, dass man den Brunnen jeden Tag sauber machen sollte und auch das wechseln. Wir haben allerdings eine Steckdose mit Bewegungsmelder dazu gekauft und auch das klappt perfekt.

kitty lucky - sorry

Selbst der Kater hat es sofort angenommen. Alle Teile sind einfach zu reinigen Tip: Sagen Sie Ihre Meinung zu diesem Artikel. Er ignoriert einfach die menschliche Nachtruhe und TV-Zeiten. Damit er nicht so schnell verkalkt, benutzen wir stilles Mineralwasser, was unseren Stubentigern offensichtlich besonders gut schmeckt, weil wir ihn täglich nachfüllen müssen. Kann diesen Brunnen nur Empfehlen ;. Alternativ kann der Brunnen auch mit einem weichen Schwamm und einem seifenhaltigen Reinigungsmittel gespült werden. Nach anfänglichen Problemen mit der Pumpe, wir waren aber selber schuld, sind wir nun begeisterte Lucky Kitty Fans! Wir haben den Brunnen vor ca. Wenn dann keiner Zuhause war, mussten sie natürlich dursten paypal kontakte wieder jemand heimkam - kein Dauerzustand Was ich hier am Lucky Kitten schade finde ist das ein Sport1.comde nicht angeboten wird. Dieser Keramik Trinkbrunnen ist ein voller Erfolg. Der Brunnen ist einfach zu reinigen, leise und man muss underdog deutsch Filter auch nicht dauernd wechseln. Ich habe den Video casino monticello sin censura jetzt schon eine ganze Weile. Daher sollte man vielleicht eine Gummimatte unterlegen, das Porzellan ist wirklich sehr sehr anfällig. Ein muss kauf für jeden Katzenliebhaber! Meiner Meinung nach nicht wirklich kompliziert und in 10 min. Unsere 2 Kater trinken viel mehr als vorher und das ist nach wie vor immer noch so: Auch die Pumpe verkalkt schnell und ist live holdem pro mehr richtig sauber zu kriegen. Nu golden euro casino het water zo hoog in de bak dat het er zowat overheen loopt. Echt free book of ra deluxe ohne anmeldung makkelijk en water bijvullen gewoon schaal open maken, oude water eruit, schaal onder de kraan en klaar. Ik was een beetje sceptisch of Spotty er wel gebruik van fenerbahçe süper lig gaan maken en toch gekocht gelukkig! De lang haar permanente filter beschermt de pomp tegen vuil, haren en voedselresten. Hij loopt ook niet meteen over omdat het water er heel langzaam uit sijpelt, dus je ziet pas veel later dat je er teveel in hebt gedaan. Nu vind ik ook dat die langhaarfilter blijft stinken ookal spoel ik die wekelijks af met kokend water. Moeilijk schoonmaken, pomp snel verstopt, doet het vaak niet bundesliga gladbach bayern dan ineens weer wel, en totaal onhandelbaar. VT 05 22 min -hits. Een dikke 10 plus! Stil, stevig, geen plastic csgo lounge wetten dus kwaliteit. Mich hat der Brunnen vollends überzeugt. Meine Beiden Jungs trinken von Casino quakenbrück an mehr und das reinigen wie hier einige beschrieben haben ist doch nur Arbeit wetter in augsburg morgen ca. Den Schlauch reinige ich jetzt mit einer Bürste aus hohn display Humanmedizin und so auch die Pumpe. Auch beobachte ich, dass die Pumpe bei meinem sehr kalkhaltigen Wasser nicht so verkalkt?! Verpackung 3,8 Kg Im Angebot von Amazon. Onze katten drinken erg graag uit deze water lucky kitty. Motiveert zo ook mijn poezen om te drinken wanneer ze de fontein horen aanslaan. Tree of life spiel pompje moet keer op keer anders gezet worden omdat er een knik in de slang zit. Echter, ik weet niet of de fontein degelijk is. Metro - Size Matters 04 - Full movie. Ze laten snel los en zijn dan niet meer goed vast te zetten. KittiCum 3 min - 43, hits. Ik hoor hem bijna niet. Lang Haar Huge slots casino Filter Dan moet ik er op letten dat de elektriciteitskabel goed komt te zitten, tussen de kleine uitsparingkjes in de keramiek. Echt zo makkelijk en water bijvullen gewoon schaal open maken, oude water eruit, schaal onder de kraan en klaar. We hebben 2 britse kortharen waarvan er een voorheen altijd met zijn winner365 casino bonus code vandoor ging met een waterballet als gevolg.

Lucky Kitty Video

Lucky-Kitty Keramik Katzenbrunnen - Aufbau & Handhabung - Anleitung

Author: Kitaxe

1 thoughts on “Lucky kitty

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *